Solfilm Volvo

Solfilm Volvo tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Volvo-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Volvo uanset model og alder. De tonede ruder på din Volvo øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Volvo, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Volvo med solfilm

Leder du efter en solfilm til Volvo? Vi tilbyder en film af høj kvalitet, EVOFILM, som giver dig effektiv sol- og synlighedsbeskyttelse.  Her finder du solafskærmningsfolie til mange forskellige Volvo lige fra ældre modeller som Volvo 240 og Volvo 740 til mere moderne som Volvo C40 Recharge og Volvo V90 Cross Country. Du bestiller hurtigt og nemt online og monterer nemt selv solfilmen på bilens ruder.

Tonede ruder for en sikker og behagelig køretur

EVOFILM beskytter både dig som chauffør og dine passagerer mod solens blændende stråler.  Det øger sikkerheden, når du er ude at køre på vejene. Sollys bleger også bilens indre, men fordi solfilmen reducerer strålingen, beskytter den også mod misfarvning.  En solfilm har desuden en varmereducerende effekt og er med til at skabe en mere behagelig temperatur inde i bilen, og filmen kan også have en sammenhængende effekt på ruden, hvis uheldet skulle være ude.

Du kan vælge mellem fire forskellige toningsgrader, når du vælger EVOFILM til din Volvo. En mørk solfilm giver et effektivt privatliv og du kan opbevare fx værktøj og andre ejendele i bilen, uden at uvedkommende ser dem.  Du får med andre ord en god tyverisikring med en solfilm. Vælger du en lysere solfilm, får du ikke den samme effektive privatlivsbeskyttelse, men du får stadig en rigtig god beskyttelse mod solen.  Glem endelig ikke, at en solcreme på din Volvo også forbedrer udseendet. Bilen får simpelthen et nyt og elegant look.  Fordelene ved EVOFILM er, som du har set, mange.

  • Du får en køligere bil og en mere behagelig tur.
  • Du får effektiv beskyttelse af privatlivets fred.
  • Du får mindre blændende lys.
  • Du får beskyttelse mod falmning og misfarvning af bilens interiør.
  • Du får en stilfuld stil på din Volvo.

Ton selv bilruderne

EVOFILM er en klæbefri solfilm lavet af blød PVC. Den er færdigskåret og tilpasset netop din Volvo.  Du skal altså ikke selv klippe til filmen. Sammen med solfilmen inkluderer altid:

  • et værktøjssæt
  • en unik monteringsgel
  • monteringsvejledning.

Du monterer solfilmen nemt på bilens ruder, uden at skulle have nogen forhåndsviden.  Følg instruktionerne i instruktionerne, og du har snart filmen på plads. Den unikke monteringsgel gør, at du kan fjerne den igen lige så nemt, som du har monteret sol- og sigtbarhedsbeskyttelsen.  EVOFILM er en solfilm af høj kvalitet, der ikke forringer bilens køreegenskaber på nogen måde. Du vil være i stand til at køre din Volvo såvel i dagslys som i mørke med solfilmen på plads.

Vidste du dette om Volvo?

Vidste du, at den første model af Volvo, der rullede af bæltet i 1927, hed Jakob.  Den var færdig, da Jakob havde navnedag. Ordet Volvo kender nok de fleste svenskere er latin og betyder "jeg ruller", men de færreste ved nok, at Volvo også var et navn for et kugleleje fra SKF, den svenske kuglelejefabrik.  Volvo blev grundlagt som et datterselskab af SKF. Nok om Volvos historie, nu er det tid til at bestille EVOFILM til netop din Volvo og få effektiv sol- og udsynsbeskyttelse. Finder du ikke en passende solfilm, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper gerne!