Solfilm Audi

Solfilm Audi tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Audi-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Audi uanset model og alder. De tonede ruder på din Audi øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Audi, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Audi med solfilm

Mange Audi-ejere har valgt en Audi for den komfortable komfort og det stilrene design. Er du en heldig ejer af en Audi?  Velkommen til EVOFILM! Vi tilbyder en unik non-stick solfilm til bilens ruder.  Med tonede ruder bliver din Audi endnu en smule pænere og også kølig og behagelig at sidde i. Men ikke nok med det! Solfilmen øger også sikkerheden.  Her finder du færdigskåret solfilm til mange forskellige Audi modeller. Det er lige meget, hvilken model af Audi du har - Audi A4 Avant, Audi A5 coupe, Audi A6 sedan, Audi Q3 eller en hvilken som helst anden Audi - her finder du en solfilm, der øger komforten, udseendet og sikkerheden.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for Audi?

Solfilmen, som vi tilbyder, hedder EVOFILM og er forskåret efter forskellige Audi-modeller.  Når solbeskyttelsesfilmener på bilens ruder, beskytter den mod solen og virker varmereducerende. En sej Audi er en mere sikker Audi.  Den tynde film beskytter dig som chauffør og dine passagerer mod solens stråler, og du rejser mere komfortabelt og mere sikkert. Dette er især vigtigt, hvis du ofte har børn og hunde som passagerer.  Dyr og børn har ikke samme evne til at regulere varme- og væskebalancen som voksne og derfor er det godt at sørge for, at bilen ikke bliver for varm. De tynde solfilm beskytter desuden bilens interiør mod at tørre ud og falme, og i tilfælde af uheld kan filmene være med til at holde ruden sammen og dermed mindske risikoen for glasbrud.

Solbeskyttelsesfilmen reducerer også synligheden af din Audi og fungerer som en simpel tyverisikring.  Man kan således opbevare værktøj og computere i eksempelvis bilen, uden at uvedkommende ser dem. Du har mulighed for at vælge grad af toning på solfilmen.  En høj grad af toning giver næsten sorte ruder og du får som udgangspunkt en helt privat bil, men der findes også lettere solfilm. Hvilken solfilm du vælger til din Audi afhænger ganske enkelt af, hvordan du prioriterer udsyn, varmebeskyttelse og udseende.

Tone selv bilruderne

Der findes solfilm, der sælges på rulle, hvor man skal tilpasse og skære til beskyttelsen efter størrelsen på vinduerne.  Den store fordel ved en EVOFILM til din Audi er, at den leveres færdigskåret sammen med et værktøjssæt og en unik monteringsgel. Du følger blot monteringsvejledningen og får hurtigt og nemt et professionelt resultat.  Du kan fjerne filmen lige så nemt, som du vedhæftede den. EVOFILM er således en højkvalitets solfilm, der både er klæbefri og aftagelig.

Vidste du det om Audi?

Audi er i dag ejet af Volkswagen, men blev grundlagt i 1906 af en tysker ved navn August Horch.  Han forlod bilproducenten Horch og grundlagde Audi sammen med investoren Franz Fikentscher og det var faktisk Fikentschers søn, der fandt på navnet Audi. Navnet er en latinsk version af efternavnet Horch, som betyder lyt eller hør på tysk.  Audi mærke med fire sammenkoblingsringe, hvor kommer det så fra? Nå, i 1930'erne slog Audi sig sammen med bilfabrikanterne Horch, DKW og Wanderer, og ringene symboliserer simpelthen de fire fabrikanter - en ring til hver bilfabrikant.

Audi er i dag en verdensførende bilproducent og mange Audi-ejere er nået frem til, at solfilm på bilruder øger både komfort og udseende.  Velkommen til at bestille specialfremstillet solfilm til din Audi af bedste kvalitet hos os hos EVOFILM!