Solfilm Ford

Solfilm Ford tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Ford-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Ford uanset model og alder. De tonede ruder på din Ford øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Ford, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Ford med solfilm

Står der en Ford i din garageindkørsel uden beskyttende solcreme på ruderne, er det på høje tid at gøre noget ved det. En solbeskyttelsesfilm beskytter mod solens varme stråler, men den reducerer også bilens synlighed og beskytter interiøret mod at falme og blive misfarvet.  Solbeskyttelsefilm på ruderne giver også din Ford et lækkert look. Og det er nemt!  EVOFILM er en højkvalitets og aftagelig solbeskyttelsesfilm med perfekt pasform og hurtig og nem montering.

Skræddersyet solcremefilm til netop din Ford-model

For os er det oplagt at levere produkter af højeste kvalitet og derfor har vi udviklet EVOFILM, en unik solfilm med mange gode egenskaber. Filmen er forskåret efter forskellige bilmodeller.  Vores sortiment omfatter over 500 solfilm til forskellige bilmodeller. Her samler vi EVOFILM til Ford og du finder film til Ford B-Max, Ford Escort, Ford Focus stationcar og Ford Galaxy.  Sammen med solfilmen får du også:

  • et værktøjssæt
  • en monteringsgel, der er unik for EVOFILM
  • samlevejledning på 14 sprog.

Hvorfor skal man så montere EVOFILM på bilens ruder? For det første skal du ikke se solen i øjnene, når du kører på vejene.  Filmen arbejder også på at reducere varmen, så du får en kølig og behagelig Ford at køre i. Det øger sikkerheden for både dig og dine passagerer. Især børn og kæledyr sætter normalt pris på, når bilen ikke bliver så varm.  Solfilmen beskytter desuden bilens interiør mod at falme og fungerer samtidig som privatskærm. Det betyder, at du kan efterlade eksempelvis værktøj, computere, telefoner og andre værdigenstande i bilen, uden at det er synligt udefra.  Solfilmen kan dermed mindske risikoen for indbrud i din Ford. Filmen kan faktisk også holde ruden sammen og mindske glasskåren, hvis du er ude for en ulykke. En anden grund til at montere EVOFILM på bilruder er faktisk, at det bliver meget flot.

Tonede ruder med forskellige toningsgrader

EVOFILM er en tynd solfilm, som du nemt kan montere på dine Ford-ruder. Den er fuldstændig klæbefri og aftagelig.  Når du selv toner bilens ruder, sparer du både tid og penge. Når du har fundet den rigtige EVOFILM til din Ford, kan du også vælge den grad af toning, du ønsker.  En EVO FILM med en høj grad af toning giver som udgangspunkt sorte ruder, mens en lysere film ikke giver samme privatlivsbeskyttelse men stadig fungerer som en effektiv solafskærmning.

Vidste du det her om Ford?

Amerikaneren Henry Ford grundlagde Ford Motor Company i begyndelsen af det 20. århundrede og begyndte snart at masseproducere biler. Ved du, hvordan han kunne gøre det?  Ja, han introducerede samlebåndet på sine bilfabrikker. Resultatet var billigere T-biler, som flere havde råd til.  Et andet resultat af dette var, at Henry Ford blev en meget velhavende mand.

Nok om løbebåndsprincippet! Nu er det tid til at bestille en EVO-FILM til din Ford og få bekymringer - gratis sol- og udsynsbeskyttelse.  Har du spørgsmål til EVOFILM, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.