Solfilm Mercedes

Solfilm Mercedes tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Mercedes-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Mercedes uanset model og alder. De tonede ruder på din Mercedes øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Mercedes, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Mercedes med solfilm

Her kan du bestille en solafskærmningsfilm, der giver dine Mercedes tonede ruder for et højere niveau af komfort og sikkerhed. Det er lige meget hvilken Mercedes du har, vi tilbyder færdigklippet solfilm til alle Mercedes uanset model og alder.  Du kan nemt bestille online og lige så nemt montere solfilmen på bilens ruder.

Ton selv bilens ruder med specialfremstillet EVOFILM

EVOFILM er en højkvalitets og forskåret solfilm lavet af blød PVC. Det betyder, at når du får solfilmen hjem, har den en perfekt pasform tilpasset bilens ruder.  Så du behøver ikke selv at skære den. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til forskellige Mercedes modeller.  Du finder solfilm til Mercedes CL, Mercedes GLE Coupé, Mercedes GLS og Mercedes Vaneo hos os. Finder du ikke en solfilm der passer, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.  Vi hjælper gerne!

Fordi EVOFILM er specialfremstillet, er det meget nemt at installere. Filmen er klæbefri og fastgøres med en monteringsgel, der er unik for EVOFILM.  Gelen og et værktøjssæt og monteringsvejledning er inkluderet ved køb af EVOFILM. Du behøver ingen forkundskaber for at sætte solfilmen på bilens ruder.  Solfilmen er også aftagelig. Skulle du have behov for at justere den lidt under monteringen eller vil du helt fjerne den, er der ingen problemer. 

Effektiv solbeskyttelsesfilm

En solfilm opfylder mange funktioner.  Det fungerer dels som solbeskyttelse, dels som privatlivsbeskyttelse. At undgå at få solen i øjnene, når du kører din Mercedes øger både komforten og sikkerheden.  Filmen forhindrer desuden bilens interiør i at blive falmet af solens stråler og sikrer, at du får en mere behagelig temperatur i bilen. Dette er især vigtigt, hvis du ofte kører med børn og kæledyr i bilen.  Mange vælger også EVOFILM for at mindske bilens gennemsigtighed. Så du kan opbevare ting i din Mercedes, uden at folk kommer forbi bilen, og ser hvad det er.  Perfekt hvis du for eksempel har dyrt værktøj eller en computer i din Merca!

Graden af gennemsigtighed og varmereduktion du får afhænger af graden af toning du vælger. Du kan vælge EVOFILM som giver næsten helt sorte ruder og dermed får du en helt privatlivsbeskyttet bil, men du kan også vælge en lettere EVOFILM der føles lidt mere diskret men som ikke giver samme effektive privatlivsbeskyttelse.  Du behøver ikke at bekymre dig om, at EVOFILM forringer din kørsel. Du vil stadig have lige så god udsigt, som du havde før du monterede solfilmen på ruderne, og du kan trække vinduerne op og ned som normalt.

Nu har vi nævnt flere praktiske egenskaber, som EVOFILM har, men vi har ikke sagt noget om den æstetiske del.  Tynde solfilm på din Mercedes giver faktisk bilen et meget elegant look. Du skal altså ikke være bange for at ødelægge bilens stil, når du monterer EVOFILM på bilens ruder – og det er vigtigt, når du er ejer af en stilfuld Merca!

Vidste du dette om Mercedes?

Vidste du, at Mercedes er opkaldt efter en østrigsk forretningsmand og racerkører, der bestilte flere biler fra bilproducenten.  Forretningsmandens datter hed Mercedes og derfor hed Mercedes Mercedes. Og apropos racerkørere: Vidste du, at den tyske racerkører Michael Schumacher har kørt Mercedes på en eller to racerbaner rundt om i verden?  Sportsvogn, familiebil eller varevogn - EVOFILM øger komforten og sikkerheden for alle Mercedes-modeller! Velkommen til at afgive en ordre!