• Solfilm til Volvo V90. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volvo V90149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volvo V90 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volvo V90 årsmodeller fra 2016 og frem. Volvo V90 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der  er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i  dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Volvo V90 til  en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volvo V90.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri  solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s  smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volvo V90 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Volvo V90, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volvo V90. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!