EVOFILM persondatapolitik

Persondatapolitik Evofilm.dk

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi, for kunne opfylde aftalen med dig, gemmer og bruger dine personlige oplysninger. Du har ifølge persondataloven ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændigt eller irrelevante, kan du anmode om, at oplysningerne rettes eller slettes. Vi vil aldrig formidle dine personlige eller oplysninger til tredjepart, hvis ikke dette sker som led i overholdelsen af den aftale vi har med dig og/eller ud fra et retsgrundlag.

Vi kan benytte dine personlige oplysninger til at sende reklamer vedrørende tilbud eller lignende. Dog har du som kunde altid ret til at fravælge sådanne forsendelser. For at imødegå forsøg på svig gemmes dit IP-nummer automatisk, når du afgiver en ordre. Alle forsøg på svig politianmeldes.

Ved at handle med Evofilm accepterer du vores persondatapolitik og at vi behandler dine personlige oplysninger. Vi beskytter dit privatliv og indsamler ikke mere information end nødvendigt for at behandle din ordre. Vi vil aldrig sælge eller videregive dine oplysninger til nogen tredjepart uden retsgrundlag.

Evofilm er ansvarlig for behandlingen af ​​de personlige oplysninger, som du har givet os som kunde. Dine personoplysninger behandles af os for at kunne behandle din ordre, såvel som de tilfælde, hvor du har ønsket nyhedsbreve eller salgsfremmende tilbud, for at kunne tilpasse marketing til dine individuelle behov. Nedenfor er et resume af hvordan vi i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR) gemmer og behandler dine data.

Hvad er personlige oplysninger?

·       Personlige oplysninger er alle oplysninger, der direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person.

Hvilke oplysninger gemmer vi?

·       For at behandle din ordre og besvare spørgsmål relateret til din ordre (kundeservice) gemmer vi dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, IP-adresse og købshistorik.

·       Dine oplysninger gemmes, så længe vi har et juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger, for eksempel for at opfylde aftalen mellem os eller for at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til fx. regnskabsloven.

Retsgrundlag

·       I forbindelse med et køb behandles dine personlige oplysninger for at fuldføre aftalen med dig.
Marketing, kampagner og lignende forsendelser foretages kun med dit samtykke.

Hvilke oplysninger deles og til hvilket formål?

·       Betalingsudbyder
Når du foretager køb, deles oplysninger med vores betalingsudbyder. Det, der gemmes, er fornavn, efternavn, adresse, e-mail og telefonnummer. Oplysningerne gemmes for at gennemføre købet og for at beskytte parterne mod svig.

Betalingsudbydere (betalingstjenester) vi bruger er: PayPal og Stripe.

·       Fragtfirma

For at kunne levere dine ordrer og fuldføre vores aftale, er det nødvendigt at dele specifikke oplysninger med fragtfirmaet. Vi deler dit fornavn, efternavn og adresseoplysninger til levering. E-mail-adresse og/eller mobilnummer kan også deles med fragtfirmaet, så de kan meddele dig, at din bestilling ligger klar til afhentning på udleveringsstedet.

Det fragtfirma vi samarbejder med er: DHL.

·       Kundeservice

For at kunne besvare henvendelser fra dig, eller kunne kontakte dig i forbindelse med vigtige informationer omkring din bestilling, er det nødvendigt at dele dine ordre- og kontaktoplysninger med den virksomhed, som håndterer vores kundeservice.

Den virksomhed som håndterer vores kundeservice er: MakesYouLocal P/S.

Dine rettigheder som forbruger 

·       Retten til indsigt
Du har til enhver tid ret til at modtage oplysninger om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvorfor vi har oplysningerne registreret, og med hvem pågældende oplysninger evt. deles.

·       Ret til berigtigelse
Du har ret til at bede os om at opdatere forkerte oplysninger eller supplere oplysninger, der er mangelfulde.

·       Retten til sletning
Du kan til enhver tid anmode om at oplysninger slettes af os. Der er dog undtagelser fra retten til sletning, fx. hvis oplysningerne er nødvendige, for at opfylde en juridisk forpligtelse (fx. i henhold til regnskabsloven).

·       Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

·       Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

·       Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager.

·       Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på kundeservice@evofilm.dk

·       Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Dataansvar

Evofilm er ansvarlig for al behandling af personligdata og at reglerne følges.

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger

·       Vi bruger industristandarder såsom SSL / TLS og envejs hash-algoritmer til at gemme, behandle og kommunikere følsomme oplysninger såsom persondata og adgangskoder på en sikker måde.

·       Vi bruger en sikker svensk platform, Quickbutik, som drives af Quickbutik AB med base i Helsingborg.