Værktøj til montering af solfilm

Værktøj medfølger altid uden ekstra omkostninger!

En succesrig montering af solfilm kræver de rigtige værktøjer, gode monteringsinstruktioner samt lidt tålmodighed. Vi stræber altid efter at give dig de bedste værktøjer, når du køber EVOFILM. Når du køber EVOFILM, er der naturligvis de værktøjer som du har brug for samt en tydelig monteringsvejledning, inkluderet uden ekstra omkostninger. Desværre kan vi ikke dog ikke give dig tålmodighed ;)

EVOFILM værktøjskit til montering af solfilm

EVOFILM værktøjskit indeholder alle de værktøjer som du behøver for en vellykket installation. Det eneste, som skal anskaffes på egen hånd, er en spand varmt vand, et par tørre klude og muligvis noget husholdningssprit eller lignende for en ekstra omhyggelig rengøring. Resten er altid inkluderet, uden ekstra omkostninger, når du køber EVOFILM solfilm til din bil!

EVOFILM værktøjssæt til montering af solfilm

1. Rengøringsklud 2. Microfiberklud 3. Sprayflaske 0,5L 4. Monteringsvæske 5. Skraber 6. Beskyttelseshandsker 7. Monteringsgel 8. Skumbørste 9. Afrunded skrape 10. Spatel 11. Kniv


EVOGEL

EVOGEL er en monteringsgel til montering af solfilm på biler. EVOGEL mindsker risikoen for kantfrigørelse, da gelen fungerer som en usynlig "lim", der holder kanterne af filmen på plads under tørring. EVOGEL findes udelukkende hos os og er naturligvis inkluderet i vores værktøjssæt uden ekstra omkostninger. (EVOGEL sælges ikke separat, og er kun tilgængeligt ved køb af EVOFILM)

Tint like Pro!