• Solfilm til Volvo V50. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volvo V50149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volvo V50 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volvo V50 årsmodeller fra 2004 og frem.  Volvo V50 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Volvo V50 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til  de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volvo V50.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri  solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s  smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er  ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din  Volvo V50 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Volvo V50, og du kan forvente  dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke  med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en  monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Volvo V50. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!