Solfilm BMW

Solfilm BMW tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle BMW-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Volvo uanset model og alder. De tonede ruder på din BMW øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din BMW, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på BMW med solfilm

Uanset model og alder på din BMW har vi en solfilm, der passer. Solfilmen giver din bil tonede ruder, hvilket øger både komfort og sikkerhed, og du skal ikke bekymre dig om, at solfilmen på nogen måde ødelægger bilens udseende og fornemmelse.  Din BMW vil fortsat være en BMW. Solfilmen betyder ganske enkelt, at du får en mere sikker og køligere BMW.  Og pænere.

Skræddersyet solbeskyttelsesfilm med perfekt pasform

En EVO FILM er ikke en almindelig solfilm, der monteres med lim. EVOFILM er en højkvalitets forskåret solfilm, der er aftagelig.  Det kan du altså, når du vil fjerne filmen fra alle vinduer på din BMW. Filmen er klæbefri og dermed også aftagelig.

En solfilm fungerer både som solbeskyttelse og privatlivsbeskyttelse. Du skal ikke stå i solen og solfilmen beskytter også bilens interiør mod falmning og anden misfarvning. Solfilm øger også sikkerheden ved at holde ruden sammen i tilfælde af indbrud eller uheld.  Du kan vælge den grad af toning, du ønsker på filmen. Vi tilbyder flere forskellige varianter, så du nemt kan finde en, der passer til din BMW og dine behov, uanset om du prioriterer nedsat gennemsigtighed, nedsat temperatur eller ønsker at give bilen et køligere udtryk.  En høj grad af toning giver din BMW næsten sorte ruder og du får en helt privat bil. Mørke ruder kan være et godt sikkerhedsvalg og mindske risikoen for indbrud, fordi ruderne skjuler, hvad der er i og opbevaret i bilen. En lettere grad af toning giver en mere diskret følelse, men du får ikke den samme effektive privatlivsbeskyttelse. Uanset hvilken grad af toning du vælger, får du en varmereduktion og du vil selvfølgelig fortsat kunne trække ruderne op og ned som normalt.  Selvfølgelig skal både du som chauffør og dine passagerer have en behagelig tur i din BMW!

Ton selv bilruderne og spar tid og penge

EVOFILM tilbyder en unik non-stick solfilm lavet af blød PVC. Filmen er forskåret og skræddersyet, så den passer til netop din BMW.  Sammen med solfilmen får du også:

  • et værktøjssæt
  • en monteringsgel, der er unik for EVOFILM
  • og monteringsvejledning.

Og bedst af det hele - alle kan montere en solfilm fra EVOFILM! Det er enkelt, tager kun kort tid, og du behøver ingen forkundskaber for at udføre jobbet.  Bare vær forsigtig og arbejd metodisk, så har du snart solfilmene på plads og skulle noget gå galt, ja, så trækker du bare filmen af og starter forfra. Vi hjælper naturligvis gerne, hvis du ikke finder den rigtige model til netop din BMW, eller hvis du har spørgsmål til din ordre eller selve monteringen.  Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

Vidste du det om BMW?

Vidste du i øvrigt, at BMW slet ikke fremstillede biler, da firmaet blev grundlagt i 1916? Så var det i stedet flymotorer, der gjaldt.  Men i 1920'erne begyndte man at fremstille bilmotorer, og den første BMW-bil rullede hurtigt ud af fabrikken. BMW har altid været kendt for sine kraftfulde motorer og stilfulde designelementer.  Det har vi taget højde for og lavet solfilm med perfekt pasform for ikke at skade bilens udseende.

Velkommen til at bestille billig solfilm til din BMW hurtigt og nemt online hos EVOFILM!

.