Bilpleje

Professionel bilpleje med EVOBRITE til smarte bilejere

Vask selv bilen med EVOBRITEs professionelle bilplejeprodukter. Vores produkter er specielt designet til at give dig samme højkvalitetsresultater som de professionelle, men i mindre pakker til mindre udgifter. Alt lavet i Sverige for den bedste kvalitetskontrol. Så benyt lejligheden til at give din bil en opfriskning eller en seriøs forårsrengøring, når du installerer EVOFILM solfilm.

Træt af halvhjertede resultater og dyre besøg på bilplejecentre?

Vask bilen selv med professionelle produkter i stedet for og gør din bil til et rullende mesterværk i dag! Oplev hele vores udvalg af EVOBRITE bilplejeprodukter. Let. Effektiv. Overkommelig.

  • Indvendig rengøring. Giv din bils interiør den pleje, den fortjener. Dybde rengøring og effektiv, uden at beskadige materialer.
  • Bilshampoo. Få en spejlblank finish på lakken med vores avancerede bilshampoo. Enkel, hurtig og med strålende resultater.
  • Rengøring af fælge. Lys dine hjul op med vores kraftfulde fælgrens. Fjerner ubesværet bremsestøv og snavs.
  • Glas rengøring. Den ultimative løsning til rengøring af bilruder, spejle, motorcykelbriller, visirer mm.

EVOBRITE Bilpleje - Mindre emballage - Mindre pris - Mindre risiko for miljøpåvirkning - Bedre resultater

EVOBRITE Bilplejeprodukter til dem, der ikke går på kompromis med kvaliteten, men heller ikke vil betale for meget. Seriøst, hvor sjovt er det at købe bilplejeprodukter til mange tusinde svenske kroner, produkter der leveres på store flasker, og som bare sidder i garagen efter første vask? Så er det bedre at købe en mindre pakke til færre penge, gøre jobbet fx i forbindelse med en forårsrengøring af bilen eller ved montering af solfilm på bilen til sommer og så nyde en ren, frisk og stilfuld bil med en ren samvittighed!

Og med mindre emballage er der mindre miljøbelastning både under transport og genbrug. Desuden mindskes risikoen for at smide halvfulde pakker med bilplejeprodukter, der indeholder miljøskadelige produkter, i almindeligt affald. Ikke helt tømte pakker med bilplejemidler skal sorteres som farligt affald på genbrugsstationen. Bedre da at købe en mindre pakke til færre penge, bruge indholdet og så du kan lægge en tom pakke i genbruget.

Det er bl.a. derfor vælger vi at sælge EVOBRITE bilplejeprodukter i mindre pakker (50-250 ml) end hvad resten af branchen gør (500-2000 ml). Der vil være lavere omkostninger, lavere priser og forhåbentlig mindre miljøbelastning. Vi synes, det er et smart valg for alle, der kan lide deres bil.