• Solfilm til Volvo V60. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.
  • Solfilm til Volvo V60. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volvo V60







149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volvo V60 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volvo V60 årsmodeller fra 2010 og frem. Volvo V60 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf  der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Volvo V60 i årsmodellen fra år 2018 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Volvo V60 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volvo V60.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret  i smart PVC. EVOFILM®’s  smarte solfilm er helt ufølsom over for folder  og bøjninger, og det er  ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære  den til, når den skal  monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af  og eftermonteres på din  Volvo V60 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volvo V60, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen   fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volvo V60. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!