Levering

Levering i sæson 

  • Produktionstiden for en ordre er normalt 1-4 hverdage afhængig af sæsonen.
  • Du vil modtage en meddelelse via e-mail, når din ordre er klar til at blive afsendt. 
  • Ordren sendes samme dag eller dagen efter den er produceret.
  • Forsendelsen tager 1-3 hverdage afhængig af hvor i landet du bor.
  • Forsendelsesomkostningerne tillægges altid uanset ordreværdien. 

Bemærk venligst, at fortrydelsesretten IKKE gælder. Tjek din ordre omhyggeligt.


Følg din pakke

Når vi sender din pakke, modtager du automatisk en e-mail til din e-mail og en SMS til din mobiltelefon fra transportøren, der indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at følge pakkens vej fra os til dig. Beskederne indeholder et sporingsnummer og et link. Klik på linket for at gå til transportørens hjemmeside og spore din pakke automatisk. 

Hvis du ikke har adgang til transportørens link, kan du bruge sporingsnummeret til at spore din forsendelse direkte på transportørens hjemmeside ved at klikke på vores link nedenfor.

Hvor er min pakke?

Spor din pakke på: UPS hjemmeside


OPMÆRKSOMHED! Hvis du ikke har modtaget en e-mail eller sms, er det fordi dine kontaktoplysninger er forkerte. Du er ansvarlig for rigtigheden af ​​de afgivne oplysninger. Forsinket eller udeblevne levering pga forkerte kontaktoplysninger er uden for vores kontrol og kan derfor ikke debiteres os. Har du spørgsmål til din levering, er du altid velkommen til at kontakte os.


Vintertid er ferietid

Vintertid er lavsæson og vores ferietid. Vi lukker normalt forretningen ned hvert år omkring den 20. december og åbner igen cirka en måned senere. Vores muligheder for at levere solfilm eller kundeservice i den periode er derfor begrænsede*.

2023 - Sidste dag for bestilling med afsendelse inden jul er mandag den 18. december kl. 08.00. 


*I 2023 lukker vi for i år den 20/12 kl 16.00 og har efterfølgende lukket i juleferien. Vi vil være på stedet et par timer hver dag den 28/12, 1/3 og 11/1 for lettere kundeservicesager. Mandag 15/1 åbner vi igen for sæsonen 2024..