Solfilm Subaru

Solfilm Subaru tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Subaru-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Subaru uanset model og alder. De tonede ruder på din Subaru øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Subaru, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Subaru med solfilm

Leder du efter solfilm til din Subaru, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder solfilm af høj kvalitet, EVOFILM, som både fungerer som solbeskyttelse og privatlivsbeskyttelse.  Tonede ruder øger både komfort og sikkerhed men ikke nok med det – det giver også din Subaru en elegant og stilfuld stil.

Forudskårne solfilm til din Subaru

Vi tilbyder solfilm til Subaru uanset model og alder. Har du fx en Subaru Forester, en Subaru Legacy stationcar eller en Subaru XV, så finder du specialdesignede solfilm her, men selvfølgelig også til mange andre Subaru modeller.  Finder du ikke det du leder efter, så kontakt os bare. Vores dygtige kundeservice står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Fordi EVOFILM er skræddersyet til forskellige bilmodeller, er den nem at installere.  Så du behøver ikke at skære den selv. Sammen med solfilmen får du også:

  • et værktøjssæt
  • en monteringsgel, der er unik for EVOFILM
  • og monteringsvejledning.

Man bruger ikke lim til at få solfilmene på plads, men en meget nem at påføre monteringsgel.  Dette betyder også, at filmene er aftagelige. Du kan montere dem og fjerne dem, hvis du ønsker det.  Selve monteringen er enkel. Følg instruktionerne, som findes på hele 14 forskellige sprog, og arbejd metodisk.  Faktisk kan alle nå at montere solfilmene på bilens ruder. Ingen forudgående viden påkrævet!

Solbeskyttelsesfilm for en kølig og sikker tur

Der er mange grunde til at dæmpe bilruderne på din Subaru.  Først og fremmest får du en effektiv solafskærmning, der samtidig reducerer varmen og skaber en behagelig temperatur i bilen for dig som chauffør og for dine passagerer. Det er især vigtigt, hvis du ofte har børn og dyr i bilen, som ikke regulerer kropstemperaturen så godt som en voksen.

Tonede ruder modvirker også gennemsigtighed i bilen.  Du kan vælge EVOFILM med forskellig grad af toning, fra virkelig mørke til lysere varianter. Vælger du en næsten sort solfilm, får du som udgangspunkt en helt privat bil.  Dette kan mindske risikoen for indbrud i bilen. Du kan montere solfilm på din bil i den grad af toning, du ønsker.  Solfilmen giver ikke dårligere køreegenskaber. Du vil se lige så godt, når du kører i mørke, som du gjorde før.  Solfilmen er desuden så tynd, at du nemt kan trække ned og op af vinduerne. Solcremen kan faktisk også hjælpe med at holde ruden sammen i tilfælde af uheld for at mindske risikoen for knust glas.

En anden grund til at montere EVOFILM på din Subaru er simpelthen fordi solfilmen giver bilen et nyt og lidt køligere look.  Mange synes, at mørke ruder på en bil giver et mere elegant udtryk og vi kan kun være enige!

Vidste du det om Subaru?

Subaru er et japansk bilmærke og måske bedst kendt er Subaru, fordi de fremstiller mange biler, store som små modeller, med firehjulstræk. Ved du hvad Subaru betyder?  Det er det japanske navn for stjernebilledet Plejaderne og i Japan står det for genfødsel og styrke og det kan vel passe godt på en firehjulstrukket bil? Tilføjer du også en effektiv EVOFILM, får du en stilfuld, sikker og cool Subaru!