Vi kan det der med solfilm!

Vi er EVOFILM!

EVOFILM er en familieejet virksomhed, der fremstiller modeltilpasset solfilm til biler på vores fabrik i Helsingborg, Sverige. Vi er en af ​​de få virksomheder i verden, der tilbyder forskåret non-stick solfilm til næsten alle typer køretøjer som et gør-det-selv-produkt. Hvert år sender vi titusindvis af sæt med solfilm til dedikerede bilejere verden over. 


Vi, der leder EVOFILM

EVOFILM er en familiedrevet virksomhed i to generationer. Vi elsker vores produkt og sætter en stor ære i det, vi laver. Vi arbejder hårdt hver dag, for at du kan få en pænere, mere sikker og pænere bil med EVOFILM solfilm. 

Peter Brave

Peter Modig

CEO & Ejer


Emelie Pettersson

Driftsleder

Elvira Höjman

Teamleder Kundeservice

Susanne Modig

Produktsleder & Ejer


Tjek vores kunders biler.

Se selv, hvad kunder fra hele verden synes om EVOFILM, og hvordan deres biler blev.


EVOFILM er en "vred" saga om solfilm og iværksætteri

Historien om den bil-besatte mand, der blev sur over fejlslagen solfilm!


Vores virksomhed blev etableret i 2011. Stedet var en garage, hvor en ung bilinteresseret mand var blevet dybt frustreret over, at det mislykkedes gang på gang at frihåndsskære og montere solfilm på de forskellige biler. ”Der må da findes en lettere metode?” Resten er, som man siger, historie. Han købte en skæremaskine, fik et skæreprogram til sin computer og byggede et enkelt produktionsanlæg derhjemme i garagen, så han kunne skære solfilm til de forskellige bilruder

EVOFILM solfilm till biler

I 2012 åbnede den unge fyr sin egen webshop, hvor man kunne bestille færdigskåret solfilm til sin bil. I begyndelsen solgte han en traditionel limbaseret solfilm, men denne type film var gerne svær at montere for de fleste. Efter at have ledt overalt fandt han en unik, højkvalitativ solfilm uden lim - en aftagelig solfilm - som både var enklere at montere og kunne fås til en betydeligt lavere pris end de traditionelle limmonterede solfilm. EVOFILM® blev født, og succesen var et faktum!

EVOFILM solfilm til bilerTilbage i 2016 fik virksomheden nye ejere. Vi fortsætter dog på samme måde og målet er at lette arbejdet med at montere solfilm for alle bilejere, uanset køretøj, bilmærke og model. Alle skal kunne glæde sig til en køligere, pænere og tryggere bil med tonede bilruder til en rimelig pris. I dag sælges EVOFILM® til bevidste bilejere i alle nordiske lande, og ekspansionen fortsætter. Tænk, hvad ægte kærlighed til en hobby og lidt lidenskab kan føre til.

EVOFILM solfilm til biler

EVOFILM drives af EVO International AB, 556808-9659. Vores produkter sælges kun online. Vi er placeret i Sverige og vi er momsregistreret i Sverige, inden for EU samt Storbritannien og Norge. Vi betaler naturligvis overenskomstmæssig løn og arbejdsgiverbidrag for vores medarbejdere. 

Du er velkommen til at kontakte os for ros eller klager over vores produkter eller tjenester.

Spørgsmål om solfilm?  Kontakt EVOFILM®.