Solfilm Skoda

Solfilm Skoda tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Skoda-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Skoda uanset model og alder. De tonede ruder på din Skoda øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Skoda, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Skoda med solfilm

Her finder du færdigskåret solafskærmningsfolie til Skoda, der øger både sikkerheden og komforten i bilen. Det er lige meget hvilken Skoda du har eller hvor gammel bilen er – vi tilbyder solfilm til alle Skodaer uanset model og alder.  Udover at gøre din Skoda både sikrere og sejere med EVOFILM, får du også reduceret gennemsigtighed og et nyt cool look. Velkommen til at bestille solfilm i dag, og hvis du har spørgsmål til EVOFILM eller til din ordre, står vores kundeservice klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Solfilm - en effektiv sol- og gennemsigtighedsbeskyttelse

Der er mange gode grunde til at montere EVOFILM på din Skodas ruder.  Solfilmen beskytter mod sollys og varme. Du slipper dermed for at blive blændet af solens stråler og får samtidig en køligere bil.  En varm bil kan være til gene både for dig, der kører bilen, og for dine passagerer. Tonede ruder reducerer også bilens synlighed.  Vi tilbyder EVOFILM med flere forskellige grader af toning og lysinput. Den lyseste film hedder Ice og den mørkeste hedder Black.  Den mørke solfilm giver som udgangspunkt en helt privat bil. Dette er velegnet til dig, der ofte har dyrt værktøj eller andre ting i bilen, som har en tyveriværdi. De forskellige gradientniveauer forbedrer også din Skodas visuelle udseende. Hvilken du vælger afhænger ganske enkelt af, hvor meget gennemsigtighed og varmebeskyttelse du ønsker, og hvilken stil du ønsker på din Skoda. EVOFILM kan også holde glasset sammen, hvis du er involveret i en ulykke.  Så undgår du at få glasskår i hele bilen. Solfilmen beskytter også bilens interiør mod falmning og anden misfarvning.

Non-stick og aftagelig solfilm til Skoda

Herunder vælger du Solfilm efter bilmodel.  Hvilken Skoda har du hjemme i garageindkørslen? En Skoda Fabia stationcar, en Skoda Octavia stationcar eller måske en Skoda Scala?  Vi tilbyder et stort sortiment af solfilm, men finder du ikke det, du leder efter, så kontakt os, så løser vi det. EVOFILM er en forskåret solfilm.  Det betyder, at den solfilm du får hjem til din Skoda har en perfekt pasform tilpasset bilens ruder.

For at montere solfilmen på vinduerne skal du bruge en unik monteringsgel, der selvfølgelig følger med, når du køber filmen. EVOFILM er med andre ord fuldstændig klæbefri men også aftagelig, hvilket betyder, at du nemt kan fjerne filmen fra vinduet.  Pakken kommer også med et værktøjssæt, som du bruger til at få solfilmen på plads. Og det er faktisk slet ikke svært at montere EVOFILM på din Skoda!  Du behøver ingen forkundskaber, følg blot den monteringsvejledning, der findes, og arbejd roligt og metodisk. Skulle filmen alligevel komme lidt skævt, trækker du den blot af og starter forfra. Snart har du solfilmen på plads på din Skoda og kan tage afsted i en mere sikker og køligere bil. Og du, solfilmen påvirker ikke udsynet, heller ikke når det er mørkt udenfor, og du vil kunne trække vinduerne ned som normalt.

Vidste du det her om Skoda?

Skoda, eller Skoda Auto som bilmærket egentlig hedder, er en tjekkisk producent, der i dag er en del af Volkswagen-koncernen.  Skodas bedst sælgende bilmodel er Skoda Octavia. Den første Skoda Octavia blev fremstillet allerede i 1959. I dag fås bilen i flere forskellige udgaver, såsom Skoda Octavia Combi, Skoda Octavia Scout, Skoda Octavia RS og miljøversionen Skoda Octavia GreenLine.

Velkommen til nemt at bestille billig solfilm til din Skoda uanset model online hos EVOFILM!