• Solfilm til Volvo XC90. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volvo XC90149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm till Volvo XC90 alla årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volvo XC90 årsmodeller fra 2002 og frem. Volvo XC90 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i  bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på  Volvo XC90 i årsmodellen fra år 2015 så du vælger den rigtige variant! 

Køb  solfilm til dørene foran på din Volvo XC90 til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere  og køligere Volvo XC90.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volvo XC90 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Volvo XC90, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke  med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Volvo XC90. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!