• Solfilm til Volvo S70. Færdigskåret solfilm til alle Volvo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volvo S70149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volvo S70 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volvo S70 årsmodeller fra 1997 til 2000. Volvo S70 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. 

Køb solfilm til dørene foran på din Volvo S70 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volvo S70.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri  solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s  smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volvo S70 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Volvo S70, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volvo S70. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!