Solfilm Volkswagen

Solfilm Volkswagen tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm til alle Volkswagen-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle Volkswagen uanset model og alder. De tonede ruder på din Volkswagen øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din Volkswagen, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Volkswagen med solfilm

Tonede ruder på bilen øger både komfort og sikkerhed, når du er ude at køre din Volkswagen. Derudover er solfilmen også en effektiv beskyttelse af privatlivet.  Her kan du bestille EVOFILM, en højkvalitets solfilm, til din Volkswagen, uanset hvilken bilmodel du har.

Effektiv solbeskyttelsesfilm med EVOFILM

Når du toner ruderne på din Volkswagen, får du en behagelig solafskærmning, der beskytter mod både UV- og IR-stråling. Du bliver ikke blændet af solen, og indeklimaet i bilen bliver køligere.  Det bliver simpelthen en mere behagelig biltur for dig og dine passagerer. Solfilmen forhindrer desuden, at solens stråler falmer og misfarver bilens interiør.

Tonede ruder fungerer også som en privatskærm.  Du kan vælge mellem fire forskellige gradientniveauer. Den mørkeste er næsten sort og forhindrer stort set al gennemsigtighed.  Dette passer til dig, der ofte opbevarer værktøj og andre dyre gadgets i din Volkswagen. Solfilmen bliver en indbrudssikring.  Vælger du en lettere variant, får du ikke den samme effektive privatlivsbeskyttelse, men du får stadig en rigtig god og varmereducerende solafskærmning. Solfilmen påvirker ikke udsynet, og du vil kunne køre som normalt, også når det er mørkt udenfor.  Skulle du komme ud for et uheld, kan solskærmen også holde ruden sammen og mindske risikoen for knust glas.

Udover at være en effektiv og funktionel sol- og sigtbarhedsbeskyttelse, giver en solfilm din Volkswagen et stilrent look. En mørk solfilm giver bilen en elegant og luksuriøs følelse, mens en lettere solafskærmning har et mere diskret udseende.  Vælg en EVO-FILM, der passer til din bil og din smag! Her finder du blandt andet solfilm til Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf stationcar og Volkswagen Sharan.

Skræddersyet solfilm efter Volkswagen

Med EVOFILM får du en klæbefri og aftagelig solfilm.  Filmen er forskåret og tilpasset din bilmodel og du kan nemt montere den på ruden. I stedet for et klæbemiddel, skal du bruge den unikke monteringsgel, der medfølger.  Solfilmen kan fjernes og sættes på igen. For at få det bedst mulige resultat skal du følge instruktionerne i den medfølgende monteringsvejledning, men du skal ikke bekymre dig – det er nemt og du behøver ingen forhåndsviden.  Du behøver heller ikke bruge specialværktøj. Værktøjssættet, der følger med din EVOFILM, er nok.

Brug af EVOFILM er en smart og billig måde at få tonede ruder på en Volkswagen uden at skulle aflevere bilen til et firma.  Vi opsummerer fordelene ved EVOFILM som følger:

  • unik monteringsgel
  • forskåret for hurtig og nem installation
  • non-stick og aftagelig

Vidste du dette om Volkswagen?

Volkswagen forbindes ofte med den første folkevogn, ofte kaldet "mennesker", "vædder" eller "boble". I dag hedder bilmodellen Volkswagen Beetle.  Men vidste du, at den første Volkswagen blev bygget i 1932 hjemme i en privat garage af en vis Ferdinand Porsche på vegne af et firma, som mange af os forbinder med knallerter, nemlig Zündapp. Volkswagen er i dag en af verdens førende bilproducenter og mange Volkswagen-ejere verden over har tonet deres bilruder med solfilm for at få en cool, sikker og stilfuld bil.  Gør det også selv! Velkommen til at bestille EVOFILM!