Solfilm med markedets bedste garantier!

Du vil blive 100 % tilfreds med dit køb af EVOFILM®. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet og stolt over din bil, når du har monteret vores solfilm, har vi fejlet! Vi giver dig derfor altid markedets absolut bedste garantier! Ud over 5 års produktgaranti tilbyder vi:

7 dages fejlbestillingsgaranti

Er du kommet til at bestille solfilm til den forkerte bilmodelår på din bil, så skaffer vi en ny film (mod et mindre gebyr).

14 dages fortrydelsegaranti

Fortryder du dit køb, efter at du har monteret solfilmen, køber vi din solfilm tilbage (dog med et prisfradrag).

30 dages monteringsgaranti!

Laver du en skade på solfilmen ved monteringen, får du en ny helt uden beregning (fragt ikke inkluderet)!

365 dages tilkøbsgaranti

Hvis du har brug for at købe ny film til din bil, får du 50% rabat i op til et år efter din bestilling.

OBS! Den sædvanlige fortrydelsesret gælder ikke på færdigskåret solfilm.


SOLFILM - VORES GARANTIER

5 års Produktgaranti
EVOFILM® er en færdigskåret solfilm i høj klasse til toning af bilruder. Vi garanterer, at solbeskyttelsesfilmen, som du bestiller af os, er fejlfri og kommer til at forblive sådan i lang tid. EVOFILM® har 5 års garanti på farveægthed, mod dannelse af sprækker og krakelering af solfilmen. Selvfølgelig følger garantien med bilen, som solfilmen er monteret på - og ej køberen af solbeskyttelsesfilmen. Det eneste, du behøver, for at påberåbe dig garantien, er det oprindelige ordrenummer eller en kvittering på købet samt et ejerbevis på bilen. Produktgarantien gælder under forudsætning af, at solfilmen er korrekt monteret fra begyndelsen, og at den er behandlet på rimelig vis i dens levetid.

365 dages Tilkøbsgaranti
Til tider bliver resultatet ikke som man forstillede sig. Måske havde du lidt for travlt med monteringen og resultatet blev ikke som forventet og derfor vil du gerne forsøge igen med ny frisk film? Heldigvis er EVOFILM en aftagelig solfilm og vi tilbyder dig 50% på den nye film i op til 12 måneder fra din bestilling

30 dages Montagegaranti
At montere færdigskåret solfilm fra EVOFILM® er super enkelt! Alle normalt handy personer kan montere EVOFILM® med et flot resultat, helt uden bobler og folder, hvis man blot følger montageinstruktionen til punkt og prikke. Men der kan altid ske et uheld. Kommer du på en eller anden måde til at skade eller ødelægge en af solbeskyttelsesfilmene til din bil under monteringen, får du en ny færdigskåret solfilm af os helt uden ekstra beregning. Returnér blot den skadede solfilm til os inden for 30 dage med angivelse af dit ordrenummer, samt hvordan filmen blev beskadiget, og så sender vi dig en ny færdigskåret solfilm helt uden ekstra beregning (fragt ikke inkluderet).

OBS! Garantien gælder ikke, hvis filmen skades pga. fejlagtig montering, ved f.eks. brister i monteringen, som gør, at filmen ikke sætter sig fast m.m.

14 dages Efterkøbsgaranti
Nogle gange fortryder man, men en færdigskåret solfilm er et såkaldt specialprodukt dvs. at den er specialfabrikeret til lige netop din bil på din bestilling, og her gælder den normale fortrydelsesret ikke. Men bare rolig, vi løser det sammen. Fortryder du dit køb af færdigskåret solfilm fra EVOFILM® inden for 14 dage, efter at du har åbnet pakken, måske endda efter at du har monteret solfilmen på din bil, køber vi gerne filmen tilbage. Kontakt os inden for 14 dage, gældende fra den dag, du har modtaget solfilmen, og meddel os, at du vil gøre brug af efterkøbsgarantien på din færdigskårne solfilm. Du får derefter refunderet 50 % af produktprisen for den færdigskårede solfilm.

7 dages Fejlbestillingsgaranti
Nogle gange går det lidt for hurtigt, og der sker fejl. Det kan ske for os alle. Er du kommet til at bestille solfilm til en forkert årsmodel på din bil, så kontakt os inden for en uge, gældende fra den dag, du har modtaget leveringen, og så sørger vi for en ny film til den rigtige årsmodel mod en afgift på 300 kr. Den forkerte solfilm returnerer du til os, og så sender vi en ny film til din bil. (Alle film bag b-stolpen eller hoveddøren fås til ordinær pris. Tillæg for fordørene.