Solfilm Saab

Solfilm Saab tonede ruder til den rigtige pris

Solfilm  til alle SAAB-modeller. Vi tilbyder færdigskåret solfilm til alle SAAB biler uanset model og alder. De tonede ruder på din SAAB øger både komforten og sikkerheden. Hvis du mod al forventning ikke finder en solfilm til din SAAB, så kontakt os, og så løser vi det!

Let at tone bilruder på Saab med solfilm

Vi tilbyder forskåret solbeskyttelsesfilm til SAAB uanset model og alder. Har du fx en SAAB 9–3 stationcar, en SAAB 9–5 sedan eller en SAAB 900, kan du bestille EVOFILM her, som gør din bil både mere sikker og mere komfortabel.  EVOFILM fungerer både som solbeskyttelse og privatlivsbeskyttelse på din SAAB. Solbeskyttelsesfilmen giver også din SAAB en stilfuld stil.  Med EVOFILM får du en køligere, mere sikker og pænere bil! Kan du ikke finde den rigtige solfilm?  Kontakt vores kundeservice, så løser vi det!

Sol- og transparentfilm til din SAAB

Er du nysgerrig efter, hvordan EVOFILM virker? Nå, når du monterer filmen på bilruderne, behøver du ikke se solen i øjnene.  Den fungerer således som en effektiv solbeskyttelse. Filmen er også varmereducerende.  Dette gør turen mere behagelig både for dig som chauffør og for dine passagerer. En sej bil er en mere sikker bil.  Solfilmen beskytter også bilens interiør mod at blive falmet af solens stråler, og hvis uheldet er ude, kan filmen holde sammen på glasset, så du ikke får glasskår i hele bilen.

Når du monterer solid solfilm på din SAAB, får du samtidig en meget funktionel privatlivsbeskyttelse. Du kan altså opbevare ting, du er bange for, i bilen, uden at uvedkommende kan se, at de er der.  Dette kan mindske risikoen for indbrud. Perfekt til dig, der ofte har værktøj og computere i bilen!  Du kan vælge hvilken grad af toning du ønsker på solfilmen. Vi tilbyder fire varianter: sort, mørk, røg og is.  Den mørkeste gradient, sort, giver som udgangspunkt en helt gennemsigtig bil. EVOFILM påvirker ikke udsynet, heller ikke når det er mørkt udenfor, og du kan selvfølgelig trække vinduerne op og ned som normalt.

Tonede ruder med perfekt pasform

EVOFILM er en forskåret tynd solfilm lavet af blød PVC.  Det betyder, at den er meget nem at montere på bilens ruder. Du kan med andre ord tone ruderne helt selv uden at have nogen forhåndsviden.  Arbejd roligt og metodisk efter vejledningen, der følger med, så har du hurtigt solfilmen på plads. Samlevejledningen er tilgængelig på 14 sprog.  EVOFILM er både klæbefri og aftagelig. Du sætter filmen fast, men ved hjælp af en unik monteringsgel og lige så hurtigt som du monterer den, kan du også fjerne den igen.  Montagegelen medfølger ved køb af EVOFILM, samt et værktøjssæt til hurtig og nem montering.

Vidste du dette om SAAB?

Vidste du, at SAAB blev grundlagt som flyproducent i 1937, og først efter afslutningen af Anden Verdenskrig begyndte de at udvikle SAAB som bil. Ingeniørerne, der designede de første SAAB-modeller, var simpelthen luftfartsingeniører og dermed fik SAAB-bilen et strømlinet design for at opnå den bedst mulige aerodynamik.  Gad vide, hvad luftfartsingeniørerne ville have sagt, hvis de havde set en moderne SAAB i dag med ruder tonet med forskåret solfilm? For os er det en selvfølge at levere solfilm af høj kvalitet tilpasset forskellige SAAB-modeller, så vi er helt sikre på, at de ville have været meget tilfredse.  Bestil EVOFILM, en stilfuld og bekymringsfri sol- og udsynsbeskyttelse, til din SAAB i dag!