• Solfilm til BMW 3-serie Sedan. Færdigskåret solfilm til alle BMW biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

BMW 3-serie sedan199 kr

Solfilm til BMW 3-serie alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle BMW 3-serie sedan årsmodeller fra 1990 og frem. BMW 3-serie sedan har fem ruder bag ved føreren, hvoraf der er en bagrude og fire ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på BMW 3-serie sedan i årsmodellen fra år 1998, 2005 og 2012 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din BMW 3-serie sedan til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere BMW 3-serie sedan.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din BMW 3-serie sedan med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til BMW 3-serie sedan, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din BMW 3-serie sedan. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen eller op til to år efter monteringen, får du en ny solfilm kvit og frit!