• Solfilm til BMW 1 serie 5-dørs. Færdigskåret solfilm til alle BMW biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

BMW 1-serie 5-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til BMW 1-serie alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle BMW 1-serie 5-dørs årsmodeller fra 2004 og frem. BMW 1-serie 5-dørs har fem ruder bag ved føreren, hvoraf der er en bagrude og fire ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på BMW 1-serie 5-dørs i årsmodellen fra år 2011 og 2019 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din BMW 1-serie 5-dørs til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere BMW 1-serie 5-dørs.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din BMW 1-serie 5-dørs med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til BMW 1-serie 5-dørs, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din BMW 1-serie 5-dørs. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!