• Solfilm til BMW 3-serie Compact. Færdigskåret solfilm til alle BMW biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

BMW 3-serie Compact149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til BMW 3-serie Compact alle årsmodeller.

Færdigskåret  solfilm til alle BMW 3-serie Compact årsmodeller fra 1994 til 2004. BMW 3-serie Compact har tre ruder bag ved føreren, hvoraf der er en bagrude  og to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på BMW 3-serie Compact i årsmodellen fra år 2000 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din BMW 3-serie Compact til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere BMW 3-serie Compact.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din BMW 3-serie Compact med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til BMW 3-serie Compact, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din BMW 3-serie Compact. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!