• Solfilm til BMW 2-serie Active Tourer. Færdigskåret solfilm til alle BMW biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

BMW 2-serie Active Tourer149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til BMW 2-serie Active Tourer alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle BMW 2-serie Active Tourer årsmodeller fra 2014 (model F45) og frem. BMW 2-serie Active Tourer har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din BMW 2-serie Active Tourer til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de  øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere BMW 2-serie Active Tourer.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din BMW 2-serie Active Tourer med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til BMW 2-serie Active Tourer, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din BMW 2-serie Active Tourer. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!