• Solfilm til Volkswagen Caddy Maxi Crew.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen Caddy Maxi Crew149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volkswagen Caddy Maxi Crew alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen Caddy Maxi Crew årsmodeller fra 2007 og frem. Volkswagen Caddy Maxi Crew har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, to ruder i passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Volkswagen Caddy Maxi Life i årsmodellen fra år 2020 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen Caddy Maxi Crew til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen Caddy Maxi Crew.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen Caddy Maxi Crew med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen Caddy Maxi Crew, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen Caddy Maxi Crew. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!