• Solfilm til Volkswagen Golf Stationcar. Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen Golf Stationcar199 kr

Solfilm til Volkswagen Golf Stationcar alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen Golf Stationcar årsmodeller fra 1993 og frem. Volkswagen Golf Stationcar har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. 

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Volkswagen Golf Stationcar i årsmodellen fra 1999, 2006 og 2013 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen Stationcar til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen Stationcar.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen Stationcar med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen Stationcar, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen Stationcar. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen eller op til to år efter monteringen, får du en ny solfilm kvit og frit!