• Solfilm til Volkswagen T4 Caravelle L1.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen T4 Caravelle L1149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volkswagen T4 Caravelle L1 (SWB) alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen T4 Caravelle L1 (Short Wheel Base) årsmodeller fra 1996 til 2004. Volkswagen T4 Caravelle L1 har fem eller syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to eller fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen T4 Caravelle L1 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen T4 Caravelle L1.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen T4 Caravelle L1 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen T4 Caravelle L1, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen T4 Caravelle L1. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!