• Solfilm til Volkswagen Golf 3-d. Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen Golf 3-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volkswagen Golf 3-døre alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen Golf 3-døre årsmodeller fra 1991 og frem. Volkswagen Golf 3-døre har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes forskellige karosserimodeller på Volkswagen Golf i årsmodeller fra år 1997, 2003, 2008, og 2012 så du vælger  den riktige variant. 1985-1991 modell II, 1991-1997 modell lll, 1997-2003 modell IV, 2003-2008 modell V, 2008-2012 modell VI og fra 2012 modell VII. 

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen Golf til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen Golf.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen Golf med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen Golf, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen Golf. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!