• Solfilm til Mercedes Vito L2. Færdigskåret solfilm til alle Mercedes biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Mercedes Vito L2149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Mercedes Vito L2 alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Mercedes Vito L2 årsmodeller fra 1996 til 2014. Mercedes Vito L2 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Angiv ved kassen om de bagerste sideruder kan åbnes eller ej.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Mercedes Vito, L1 short, L2 long og L3 extra long. Dette er solfilm till Mercedes Vito L2 (long).

Køb solfilm til dørene foran på din Mercedes Vito L2 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Mercedes Vito L2.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Mercedes Vito L2 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Mercedes Vito L2, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Mercedes Vito L2. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!