• Solfilm til Mercedes C-Klass Stationcar. Færdigskåret solfilm til alle Mercedes biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Mercedes C-Klass Stationcar149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Mercedes C-Klass Stationcar alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Mercedes C-Klass Stationcar årsmodeller fra 2003 og frem. Mercedes C-Klass Stationcar har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Mercedes C-Klass Stationcar i årsmodellen fra år 2001, 2007 og 2014 så du vælger den rigtige variant! 1993-2001 model S202, 2001-2007 model S203, 2007-2014 model S204 og fra 2014 model S205.

Køb solfilm til dørene foran på din Mercedes C-Klass Stationcar til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Mercedes C-Klass Stationcar.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Mercedes C-Klass Stationcar med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Mercedes C-Klass Stationcar, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Mercedes C-Klass Stationcar. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!