• Solfilm til Ford Transit Custom crew.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Ford Transit Custom crew149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Ford Transit Custom crew (double cab) alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Ford Transit Custom crew årsmodeller fra 2013 og frem. Ford Transit Custom crew har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en 2-delt bagrude, (en skydedør) og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på dette er solfilm till Ford Transit Custom crew som har to bagdøre og et vindue i skydedøren!

Køb solfilm til dørene foran på din Ford Transit Custom crew til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Ford Transit Custom crew.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Ford Transit Custom crew med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Ford Transit Custom crew, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Ford Transit Custom crew. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!