• Solfilm til Ford Fiesta 3-d. Færdigskåret solfilm til alle Ford biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Ford Fiesta 3-d199 kr

Solfilm til Ford Fiesta alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Ford Fiesta 3-døre årsmodeller fra 1995 og frem. Ford Fiesta 3-døre har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Ford Fiesta 3-døre i årsmodellen fra år 2001 og 2008 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Ford Fiesta 3-døre til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Ford Fiesta 3-døre.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Ford Fiesta 3-døre med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Ford Fiesta 3-døre, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Ford Fiesta 3-døre. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen eller op til to år efter monteringen, får du en ny solfilm kvit og frit!