• Solfilm til Ford Ka 3-d. Færdigskåret solfilm til alle Ford biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Ford Ka 3-d149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Ford Ka 3-d alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Ford Ka 3-d årsmodeller fra 1996 til 2016. Ford Ka 3-d har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Ford Ka 3-d i årsmodellen fra år 2008 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Ford Ka 3-d til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Ford Ka 3-d.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Ford Ka 3-d med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Ford Ka 3-d, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Ford Ka 3-d. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!