EVOGEL

EVOGEL.
Et småt produkt, som gør en kæmpe forskel!

Inkluderet uden ekstra omkostninger!

EVOGEL er en monteringsgel til montering af solfilm på biler. Gelen påføres i et tyndt lag rundt om rudens kant med en skumbørste (inkluderet), før filmen monteres. Gelen er gennemsigtig og lugtfri og fungerer som en ekstra vedhæftning på filmens kanter, fx på ruder med rasterprikker. Gelen er naturligvis helt usynlig, når monteringen er tørret og den er let at vaske væk, hvis du ønsker at fjerne solfilmen. EVOGEL er et unikt produkt verden over, som kun fås hos os ved EVOFILM - og er naturligvis inkluderet i vores fine værktøjskit uden ekstra omkostninger. (EVOGEL sælges ikke separat men er kun tilgængeligt, ved køb af EVOFILM.)

No more kantfrigørelse med EVOGEL! 
Kantfrigørelse efter montering af solfilm kan ske for selv den bedste. Oftest skyldes det en kombination af mangelfuld rengøring og for hurtig tørring. Med EVOGEL reduceres risikoen for kantfrigørelse, da gelen fungerer som en usynlig "lim", der holder kanten af filmen på plads under tørring.


Ingredients: Water, VP/VA, Copolymer, Triethanolamine, Acrylates Crosspolymer-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycering.