Solskyddsfilm bil

Solfilm til din bil!

Solfilm, solbeskyttelsesfilm eller toningsfilm? Vi kalder det solfilm. Uanset hvad du kalder det, kan vi garantere dig, at vi har film til at tone ruderne på netop din bil, endda til en favorabel pris. Vi har færdigskåret solfilm til over 500 forskellige bilmodeller! Derudover tilbyder vi markedets bedste garantier på holdbarhed og tryghed. En ting mere: Vores solfilm er supernem at montere, da den er aftagelig og leveres færdigskåret til din bilmodel og med det nødvendige værktøj til at montere solfilmen. Det bliver ikke nemmere at tone ruderne på din bil!

Solfilm till alle bilar


Dette er en solfilm, som alle kan montere!

EVOFILM® er en helt unik solfilm af høj kvalitet, som alle kan montere uden forhåndsviden. Solfilmen leveres færdigskåret til en enkel montering og kan tages af og eftermonteres om og om igen. Derudover tilbyder vi markedets bedste garantier, så du får et trygt køb!

5 års Produktgaranti

1 års Tilkøbsgaranti

1 måneds

Montagegaranti

færdigskåret solfilm

EVOFILM® leveres færdigskåret!

færdigskåret aftagelig solfilm

EVOFILM® er enkel at montere!

solfilm som kan tages af

EVOFILM® er aftagelig!


Solfilm giver dig en bedre, tryggere og køligere bil!

EVOFILM® fås i fire forskellige toningsgrader fra kulsort solfilm, som fjerner al indsyn, til en næsten gennemsigtig film, som kun tager varme- og UV-strålingen. Med vores solfilm sænker du varmestrålingen med op til 80% og reducerer UV-strålingen med op til 99%. Desuden får du en dejligere bil, når du monterer solfilm.

Opgradér din bil med solfilm

Opgradér din bil med solfilm.

Mindsk indsynet i bilen med solfilm

Mindsk indsynet i bilen med solfilm.

Sænk varmen i bilen med solfilm

Sænk varmen i bilen med solfilm.


EVOFILM drives af EVO International AB, 556808-9659. Vi er placeret i Sverige og vi er momsregistreret i Sverige, inden for EU samt Storbritannien og Norge. Vi betaler naturligvis overenskomstmæssig løn og arbejdsgiverbidrag for vores medarbejdere. Ejer og administrerende direktør er mig, Peter Modig. Du er velkommen til at kontakte os for ros eller klager over vores produkter eller tjenester.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.