FAQ EVOFILM

Spørgsmål & svar om vores solfilm

Her finder du svarene på de fleste spørgsmål om vores solfilm EVOFILM®.


Ofte stillede spørgsmål

Kan du trække vinduerne ned, når du monterer EVOFILM?

Ja, korrekt monteret er det ikke noget problem at trække op og ned i vinduerne som normalt. EVOFILM er som limet til vinduet, selvom det er en limfri solfilm.


Hvor meget koster EVOFILM®?

EVOFILM® koster fra 599 kr og opefter afhængigt af bilmodellen. EVOFILM til fordøre koster 399 kr men kan købes for 279 kr ved køb af solfilm til bilens bagruder (tilbuddet kan findes ved kassen) og en board til forruden koster 149 kr. Monteringsanvisning , værktøjer og EVOGEL medfølger altid uden ekstra omkostninger. Se priser på EVOFILM .


Hvor lang er leveringstiden på EVOFILM?

Normalt sender vi din ordre inden for 1-3 hverdage fra det tidspunkt, vi modtager og godkender din ordre. Alle ordrer produceres efter bestilling på skift. I højsæsonen april til august kan leveringstiden blive lidt forlænget. Ønsker du at ændre din ordre, skal du gøre det inden for 24 timer. Herefter er ordren bindende og kan ikke ændres. Læs vores Handelssbetingelser .


Hvilke garantier har EVOFILM?

EVOFILM® har 5 års garanti på farveægthed, mod revner og krakelering af solfilmen. Alle garantier følger naturligvis med bilen også ved overdragelse. Læs mere om vores garantierHvilken grad af toning skal jeg vælge til EVOFILM?

Uanset hvilken grad af toning du vælger på EVOFILM®, får du altid en god varmereduktion og et godt udsyn, selv når du kører i mørke. Vælg derfor grad af toning ud fra hvilket look du ønsker på bilen og hvilken gennemsigtighed i bilen du ønsker eller har brug for. Farvningsgrad over 75% giver helt sorte ruder, "limolook" og ingen gennemsigtighed i bilen. Graden af ​​falmning under 75% giver indtryk af, at bilen har tonede ruder, men en vis gennemsigtighed. Tint under 50% er "gennemsigtigt" og giver et mere diskret udseende med god gennemsigtighed. Læs mere om toningsgrader på EVOFILM  eller   bestil gratis Vareprøver på vores solfilm.


Hvordan monterer jeg EVOFILM?

Det er nemt at montere EVOFILM® selvom du ikke har erfaring med solfilm, så længe du er omhyggelig og arbejder metodisk. Hvis det går galt, skal du bare fjerne solfilmen og lave om, fordi den er klæbefri. Ingen risiko for bobler og folder. Der medfølger altid en overskuelig monteringsvejledning og vi har også gode videoer, der viser hvordan man installerer EVOFILM. Læs mere om hvordan du monterer EVOFILM  .


Kan du sætte EVOFILM på fabriksfarvede ruder?

Ja, det er fuldt ud muligt at sætte EVOFILM på fabriksfarvede ruder. Det er endda det, så vi anbefaler, at du gør det, fordi fabrikstonede ruder kun er farvet glas, dvs. de giver ingen beskyttelse mod hverken UV- eller IR-stråling. Monterer du solfilm på fabriksfarvet glas, får du god beskyttelse mod både varme og stråling. Bemærk, at der ikke er nogen standard for fabriksfarvet glas, dvs. at det ikke er muligt at sige, at "jeg vil have samme farvetone på filmen, som allerede er i glasset", men det skal afgøres fra sag til sag. Hvis du er usikker på, hvilken film du skal købe,   så bestil gratis Vareprøver   af vores solfilm, før du afgiver din ordre.


Hvad gør jeg, hvis EVOFILM ikke passer til mine bilruder?

Det første du skal gøre, hvis du ser, at den solfilm, du har modtaget, ikke passer til ruderne på din bil, er nøje at tjekke, at du har bestilt solfilm til den korrekte bil og årsmodel. Tjek gerne din bils årgang og karrosserimodel i  Køretøjsregistret  . Husk, at en bil af samme modelår kan fås i to forskellige designs, hvis producenten har foretaget en modelændring i løbet af det år. Læs mere om karosseri og årsmodeller  . Hvis du har bestilt den forkerte solfilm til din bil, kan du bestille et nyt sæt til en stærkt nedsat pris gennem vores unikke  Fejlbestillingsgaranti .   Hvis du har bestilt den rigtige solfilm til din bil, og den stadig ikke passer perfekt, skal du selvfølgelig  klage så vi kan rette til fejlen.


Kan jeg fortryde mit køb af EVOFILM?

nr. Forskåret solfilm er et såkaldt fremstillet produkt, dvs. at den er specialfremstillet på bestilling til et bestemt formål. Så gælder fortrydelsesretten ikke efter fjernaftaleloven. Vi tilbyder derfor i stedet som det eneste solfilmselskab i verden en unik Genkøbsgaranti, hvor vi køber din solfilm tilbage til en prisnedsættelse. Læs altid vores  handelsbetingelser   og vores   garantier, før du bestiller. Hvis du vil bruge tilbagekøbsgarantien, kan du gøre det her  .


Produktspørgsmål

Hvad er EVOFILM®?

EVOFILM® er en klæbefri aftagelig solfilm af høj kvalitet til biler. EVOFILM® er lavet af blød PVC (i modsætning til traditionel solfilm, klæbende film, som er lavet af hård PVC), hvilket gør den ufølsom over for bøjninger og folder. Fordi EVOFILM er klæbefri, er den nem at installere selv uden forudgående viden. Læs mere om EVOFILM


Er EVOFILM forskåret til alle bilmodeller?

Ja EVOFILM er færdigklippet til næsten alle verdens bilmodeller, også til nogle rigtig gamle bilmodeller. I butikken finder du et udvalg af de mest almindelige og populære modeller. Finder du ikke din bilmodel i butikken, så tøv ikke med at sende os en forespørgsel . Bemærk dog at vi ikke leverer solfilm til lastbiler, gravemaskiner, traktorer, campingvogne, autocampere, både men kun til personbiler.


Er det lovligt at bruge EVOFILM®?

Ja. I europæiske lande er det lovligt at tone ruderne bag føreren, hvor mørke du ønsker.


Hvor god solbeskyttelse er EVOFILM®?

EVOFILM® er en solfilm af højeste kvalitet, der giver dig en rigtig god beskyttelse mod solstråling. Med EVOFILM® kan du reducere solens UV- og IR-stråling med op til 99% afhængig af hvilken film og toningsgrad du vælger. Læs mere om EVOFILM 


Fås EVOFILM® færdigskåret til alle bilmodeller?

Ja, EVOFILM® kan leveres færdigskåret til næsten alverdens bilmodeller, selv til en del rigtig gamle årsmodeller. Vi opdaterer hele tiden sortimentet af bil- og årsmodeller, men finder du ikke din bilmodel i vores webshop, så tøv ikke med at kontakte os direkte.


Kan du se, selv når det er mørkt, hvis du har EVOFILM på din bil?

Selvfølgelig, ellers ville det være totalt livsfarligt at sætte solfilm på din bil. Selvfølgelig bliver det mørkere i bakspejlene om natten, når man har solfilm monteret på bilen, men det kræver ikke meget lys, fx fra bilens baglygter, fra gadelygter eller fra andre biler for at give godt synlighed, hvis du bruger EVOFILM.


Kan du sætte EVOFILM på et opvarmet vindue?

Ja, det er fuldt ud muligt at sætte EVOFILM® på et opvarmet vindue. Det vigtigste man skal huske på, når man toner opvarmede ruder med solfilm, udover ikke at beskadige varmespiralerne, når man trækker monteringsvæsken ud med en skraber, er ikke at tænde for varmen i et par dage efter montering af filmen, så at den først kan tørre ind og sætte sig ordentligt fast.


Kan du sætte EVOFILM® på almindelige vinduer?

Nej. Vi anbefaler ikke, at EVOFILM monteres på ejendommens vinduer. EVOFILM kan heller ikke monteres på plexiglasvinduer, fx i campingvogne, autocampere, både, sommerhuse mv.


Er det farligt, hvis min hund eller mine børn slikker på EVOFILM®?

EVOFILM® er produceret af blødt PVC, dvs. blød plast, og præcis som med al andet plast, bør man hverken slikke, suge eller bide på den, men små børn og hunde gør som bekendt ikke altid, som de skal. Derfor er det trygt at vide, at EVOFILM® er certificeret inden for EU's regelsæt REACH, der dækker beskyttelsen mod farlige kemikalier og af EN71-3, der dækker beskyttelsen mod migration af skadelige stoffer, hvilket er det samme regelsæt, der anvendes til f.eks. legetøj. Så et slik eller to på ruden gør ingen skade, men hvis vovsen formår at løsne solfilmen, og den har tygget den halve film i sig, bør man selvfølgelig kontakte dyrlægen..