• Solfilm til Tesla Model 3. Færdigskåret solfilm til alle Tesla biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Tesla Model 3149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Tesla Model 3 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Tesla Model 3 årsmodeller fra 2018 og frem. Tesla Model 3 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, to ruder bag passagerdørene, to ruder på passagerdørene fire to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene  foran på din Tesla Model 3 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved  bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm  på alle ni ruder får du en bedre, tryggere og køligere Tesla Model 3. 

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri  solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Tesla Model 3 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Tesla Model 3, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et  succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Tesla Model 3. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!