• Solfilm til Suzuki Vitara. Færdigskåret solfilm til alle Suzuki biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Suzuki Vitara149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Suzuki Vitara alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Suzuki Vitara årsmodeller fra 1998 og frem. Suzuki Vitara har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Suzuki Vitara 1998-2006 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at 2005-2015 erstattet Suzuki Vitara af Suzuki Grand Vitara. Dette er solfilm til Suzuki Vitara 1998-2006 og nye Vitara (2015-). 

Køb solfilm til dørene foran på din Suzuki Vitara til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Suzuki Vitara.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Suzuki Vitara med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Suzuki Vitara, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Suzuki Vitara. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!