• Solfilm til Subaru Legacy Stationcar. Færdigskåret solfilm til alle Subaru biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Subaru Legacy Stationcar149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Subaru Legacy Stationcar alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Subaru Legacy Stationcar årsmodeller fra 1994 til 2015. Subaru Legacy Stationcar har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Subaru Legacy kombi 1994-2009 har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i  bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Subaru Legacy Stationcar i årsmodellen fra år 2003 og 2009 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Subaru Legacy Stationcar til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Subaru Legacy Stationcar.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Subaru Legacy Stationcar med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Subaru Legacy Stationcar, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Subaru Legacy Stationcar. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!