• Solfilm til SAAB 9-5 sedan. Færdigskåret solfilm til alle SAAB biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

SAAB 9-5 sedan149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til SAAB 9-5 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle SAAB 9-5 årsmodeller fra 1998 til 2012. SAAB 9-5 har  fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er fire ruder på passagerdørene og en bagrude og to ruder i dørene foran.

Køb  solfilm til dørene foran på din SAAB 9-5 til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag  ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere  og køligere SAAB 9-5.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din SAAB 9-5 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til SAAB 9-5, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke  med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din SAAB 9-5. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!