• Solfilm til Opel Astra Astra 5-døre. Færdigskåret solfilm til alle Opel biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Opel Astra 5-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Opel Astra 5-døre alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Opel Astra 5-døre årsmodeller fra 1998 og frem. Opel Astra 5-døre har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, fire ruder i passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Opel Astra 5-døre i årsmodellen fra år 2004, 2009 og 2015 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Opel Astra 5-døre til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Opel Astra 5-døre.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Opel Astra 5-døre med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Opel Astra 5-døre, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Opel Astra 5-døre. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!