• Solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Mercedes Sprinter Kombi Long149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Mercedes Sprinter Kombi Long årsmodeller fra 2006 til 2018. Mercedes Sprinter Kombi Long har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at Mercedes Sprinter Kombi Long findes i to forskellige karosserilængder. Dette er solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long. Solfilm til Mercedes Sprinter Kombi sælges separat.

Køb solfilm til dørene foran på din Mercedes Sprinter Kombi Long til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Mercedes Sprinter Kombi Long.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Mercedes Sprinter Kombi Long med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Mercedes Sprinter Kombi Long. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!