• Solfilm til Lexus RX. Færdigskåret solfilm til alle Lexus biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Lexus RX149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Lexus RX alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Lexus RX årsmodeller fra 1999 og  frem. Lexus RX har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen),  tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Lexus RX i  årsmodellen fra år 2003, 2009 og 2015 så du vælger den rigtige variant! 

Køb solfilm til dørene foran på din Lexus RX til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere  og køligere Lexus RX.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Lexus RX med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Lexus RX , og du kan  forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Lexus RX. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!