• Solfilm til Land Rover Defender 110. Færdigskåret solfilm til alle Land Rover biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Land Rover Defender 110149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Land Rover Defender 110 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Land Rover Defender 110 årsmodeller fra 1983 og frem. Land Rover Defender 110 har elleve ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), fem ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Land Rover Defender 110 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling  af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Land Rover Defender 110.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Land Rover Defender 110 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Land Rover Defender 110, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Land Rover Defender 110. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!