• Solfilm til Kia Rio 5-døre. Færdigskåret solfilm til alle Kia biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Kia Rio 5-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Kia Rio 5-døre alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Kia Rio 5-døre årsmodeller fra 2000 og frem. Kia Rio 5-døre 2017-> har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, fire ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Kia Rio 2011-2017 har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og fire ruder i dørene foran.

Kia Rio 2005-2011har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i  bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Kia Rio 2000-2005 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Kia Rio 5-døre i årsmodellen fra år 2005, 2011 og 2017 så du vælger den  rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Kia Rio 5-døre til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling  af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Kia Rio 5-døre.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Kia Rio 5-døre med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Kia Rio 5-døre, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Kia Rio 5-døre. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!