• Solfilm til Hyundai i30 Stationcar. Færdigskåret solfilm til alle Hyundai biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Hyundai i30 Stationcar149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Hyundai i30 Stationcar alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Hyundai i30 Stationcar årsmodeller fra 2007 og frem. Hyundai i30 Stationcar har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to  ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Hyndai I30 Stationcar 2012 og 2017 så du vælger den rigtige  variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Hyundai i30 Stationcar til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling  af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Hyundai i30 Stationcar.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Hyundai i30 Stationcar med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Hyundai i30 Stationcar, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm  monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der  medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Hyundai i30 Stationcar. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!