• Solfilm til Hyundai i10. Færdigskåret solfilm til alle Hyundai biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Hyundai i10149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Hyundai i10 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Hyundai i10 årsmodeller fra 2008 og frem. Hyundai i10 har fem ruder bag ved føreren (bag ved   B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, fire ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Hyundai i10 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling  af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Hyundai i10.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Hyundai i10 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Hyundai i10, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm  monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et  succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der  medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Hyundai i10. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!