• Solfilm til Hyundai Atos Prime. Færdigskåret solfilm til alle Hyundai biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Hyundai Atos Prime149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Hyundai Atos Prime alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Hyundai Atos Prime årsmodeller fra 2003 til 2008. Hyundai Atos Prime har fem ruder bag ved føreren (bag ved  B-stolpen), hvoraf der er en bagrude, fire ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Hyundai Atos Prime til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv  ruder får du en bedre, tryggere  og køligere Hyundai Atos Prime.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Hyundai Atos Prime med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres  som en færdigskåret solfilm til Hyundai Atos Prime, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke  med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et  succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen   fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Hyundai Atos Prime. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!