• Solfilm til Honda Shuttle. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda Shuttle149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda Shuttle alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda Shuttle årsmodeller fra 1997 til 2007. Honda Shuttle har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Honda Shuttle til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige  ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere HondaShuttle.

En unik solfilm!
EVOFILM® en en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Honda Shuttle med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Honda Shuttle, og du kan forvente  dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et  succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Honda Shuttle. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!