• Solfilm til Honda Jazz. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda Jazz149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda Jazz alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda Jazz årsmodeller fra 2002 og frem. Honda Jazz har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen),  hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Honda Jazz i årsmodellen fra år 2008, 2015 og 2020 så du vælger den rigtige variant!

Køb  solfilm til dørene foran på din Honda Jazz til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag  ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere  og køligere Honda Jazz.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Honda Jazz med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Honda Jazz, og du kan  forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm  monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der  medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Honda Jazz. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!